Velkommen til Årsmøte 2017 (OBS flyttet til sletta/klubbhuset til fotball)

Postet av Bjerke IL Ski den 23. Mar 2017

OBS: Årsmøtet flyttes! På grunn av at Nordåsvegen er stengt er årsmøtet flyttet til klubbhuset på Sletta (fotball)

Det innkalles med dette til årsmøte i Bjerke IL Ski
Tid: Onsdag 19 april kl 19:00
Sted: Klubbhuset til fotballen på sletta

Saksliste:

1. Godkjenning av stemmeberettigede

2. Godkjenning av innkalling og saksliste

3. Valg av møteleder, referent og to personer til å undertegne protokollen

4. Årsrapport Bjerke IL Ski

5. Regnskap/budsjett Bjerke IL Ski

6. Informasjon om årsrapport/regnskap/budsjett Nannestad og Bjerke Løypekjørerlag

7. Innkomne saker/andre saker

a) Informasjon om utredning av muligheter for snøproduksjon, samt ønske om årsmøtets godkjenning til at styret har myndighet til å vurdere denne prosessen uten å avholde ekstraordinært årsmøte.

8. Fastsette medlemskontingent

9. Valg

Dokumenter til årsmøtet vil bli lagt ut her.

Saksliste

Årsrapport 2017

Årsregnskap 2016 Bjerke IL Ski

Budsjett 2017 Bjerke IL Ski

Flere NM-medaljer til Bjerke skiskyting sin juniorløpere

Postet av Bjerke IL Ski den 14. Mar 2017

8 av klubbens skiskyttere i alderen 17 år til senior tok sist helg turen til Os for Norgescup, hvorav et par av rennene hadde NM-status.

Disse 8 var Marie K17, Ole Marius M17, Anders / Sander B G / Ole Christian M18, Øyvind M19, Anitra K20-21 og Karoline K sr.

Mye sterke resultater i kamp med landets beste, og nok en gang kom våre løpere hjem til Nordåsen med edelt metall i bagen.

Ole Christian Johnsrud med sølv på fellesstart samt bronse på mix-stafett.

Anitra Vognild med bronse på fellesstart. Gratulerer med råbra pallplasseringer begge to!

Øyvind Lio hadde også gode konkurransedager, tre plasseringer helt i toppen med 6. på sprint, 8. på fellesstart og 6. på mix-stafett (på samme lag som Anitra) er jevnt og svært bra levert i M19.

Det kan jo også nevnes at bronselaget til Ole Christian var et "nesten rent" Bjerkelag. Trym og Therese har gått for Bjerke tidligere. Forhåpentligvis ser vi dem tilbake i Bjerkedrakt senere.

4 medaljer til Bjerke IL under NM jr skiskyting 26.-29. januar 2017

Postet av Bjerke IL Ski den 6. Feb 2017

Bjerkes juniorløpere leverte varene under NM jr (og norgescup/NM normal sr) i skiskyting i Holmenkollen!

Ole Christian Johnsrud ble Norgesmester i fredagens sprint M18 og også sølvvinner stafett i klassen M17-18.

Øyvind Aalling Lio er Norgesmester stafett i klassen M17-21.

Anitra Vognild er bronsevinner stafett i klassen K17-21.

Gratulerer med pallplasser i NM, alle tre!

Og så et kort sammendrag fra helgen:

Totalt stilte Bjerke med hele 10 løpere gjennom helgens junior-NM samt NC (og en NM-distanse) for seniorer!
Ole Marius Sundby og Andre Hellne Rasen i M17, Marie Næss i K17, Sander Bach-Gansmo, Anders Ringen og Ole Christian Johnsrud i M18, Øyvind Aaling Lio i M19, Anitra Vognild i K20-21, Karoline Næss og Marianne Aas Krog i K senior.

Helgens konkurranser var preget av svært mye tett Kollen-tåke og veldig løse skiforhold...
Alle konkurranser ble gjennomført, men med litt alternative løsninger under innskyting.
Tåka skapte da også ganske vekslende forhold.

Vi er heldige som har 10 jr/sr-løpere som alle holder veldig godt nasjonalt nivå. Deltakelsen under årets konkurranse var stor og det er tøff motstand når Norges beste jr-løpere møtes.

Noen av landets beste sr-løpere deltok også. Tirill Eckhoff, Emil Hegle Svendsen, Johannes Thingnes Bø, Vetle Ravnsborg Gurigard og Tora Berger m.fl. stod også på startstreken i løpet av helgen.

Med dette reiste Bjerkeløperne hjem fra tre konkurransedager i Holmenkollen med 2 gull-, 1 sølv- og 1 bronsemedalje.
Foruten pallplassene ble det flere sterke plasseringer blant både topp 10 og topp 20.

Takk for strålende innsats alle sammen, dere er både gode ambassadører for klubben og gode forbilder for våre yngre utøvere!

Mange dugnadsarbeidere fra Bjerke fikk oppleve spenningen og moroa, ettersom Bjerke IL var arrangør av dette jr.NM sammen med Try og OSSL.

Stor takk for innsatsen også til alle dere som stilte opp på dugnad - uten dere hadde det ikke blitt noe arrangement!

NM junior Skiskyting - funksjonærinfo

Postet av Bjerke IL Ski den 23. Jan 2017

Hei funksjonærer

Vedlagt oversikt over arbeidslister, oppmøtetider, praktisk info etc.

Her er lenke til arrangørsiden, NM jr. skiskyting 2017

Her er lenke til funksjonærsiden: Funksjonær NM jr. skiskyting

(ndringer på siden kan og vil forekomme! Scroll nedover på siden for oppdateringer og besøk siden jevnlig

-------------

Oppdatert 23.1.17 kl 2200:

Nedlastbare dokumenter for standplassfunksjonærer:

Instruks for "seksjon skytebane"

Bemanningsoversikt standplassvakter (og oppmøtetider) (Oppdatert, se nedenfor)

Veiledning Kurvinen Target System

Eksempel manuell registrering av skyteresultat

--------------

Oppdatert 25.1.17 kl 1015:

Dere som skal være funksjonærer (Uansett oppgave):

Meld dere inn i lukket FB-gruppe "nm junior funksjonær" for løpende og oppdatert info.

--------------

Oppdatert 25.1.17 kl 1700:

Bemanningsoversikt standplassvakter (og oppmøtetider)

--------------

Fetrennet 14.-15.januar, innskytingslister m.m.

Postet av Bjerke IL Ski den 13. Jan 2017

Arrangørens hjemmeside med info...: Fet Skiklubb KM normal/sprint

Arrangøren melder følgende:

På grunn av de rådende snøforholdene vil det dessverre ikke bli mulighet for oppvarming på ski, eller skitesting mens konkurransene pågår. Vi har kun snø nok til konkurranseløypene. Der er det imidlertid veldig gode snøforhold. Ta dette med i planleggingen av dagene på Hvalstjern!

Vær OBS på løypeprogrammet der det står "2xRØD" Vendingene skjer inne på stadion

og UT IGJEN I STARTSPORET.

Filer til nedlasting:

Lørdag 14.1.17 KM NORMAL