Informasjon fra Bjerke IL Ski

Postet av Bjerke IL Ski den 15. Mar 2020

I tråd med helsemyndighetenes føringer og info fra Norges idrettsforbund og Norges skiforbund opphører all idrett, treninger og konkurranser i regi av Bjerke IL Ski i perioden disse restriksjonene gjelder.

For å tilrettelegge for at folk kan komme ut og opprettholde noe fysisk aktivitet i en vanskelig periode vil likevel Nannestad og Bjerke løypekjørerlag kjøre turløyper, lysløyper og stadionområder så lenge helsemyndighetene tillater dette. Informasjon om hva som kjørres og når det kjøres publiseres på Nannestad og Bjerke løypekjørerlag sin FB-side.

Vi ber om at alle som benytter seg av løypenettet følger Folkehelseinstituttet - Råd og informasjon til befolkningen om nytt koronavirus.

Dette gjelder blant annet:

• Er du syk - hold deg hjemme.
  • Hold avstand (1-metersregelen) og unngå å omgås for mange mennesker.

Alle bygninger vil være stengt for publikum. Det er også restriksjoner på standplassgarasjen, og fremover må det bli benyttet egen personlig matte for skiskyting.

Bjerke IL Ski har fått ny hovedsamarbeidspartner: Sparebank1Østlandet

Postet av Bjerke IL Ski den 24. Jan 2020

Det er forhåpentligvis mange som har fått med seg at det har blitt gjort en fantastisk jobb fra ildsjeler i Bjerke IL Ski/Skiskyting i løpet av høsten med å få på plass flere nye samarbeidspartnere. Vi føler oss privilegerte og heldige som får ha Sparebank1Østlandet som vår hovedsponsor fremover. At de ønsker å støtte vårt arbeid med å gi barn og unge et godt aktivitetstilbud på Nordåsen høst og vinter er rett og slett fantastisk.

Vi har også fått et nytt medlem i Bjerke IL Ski. Hun heter Marit, og står kledd i Bjerkes flott skiklær på kontoret til Sparebank1Østlandet på Råholt. Så ta turen innom Sparebank1Østlandet på Råholt og ønsk Marit velkommen til Bjerke IL Ski.

Åpen vintersportdag Nordåsen Skistadion

Postet av Bjerke IL Ski den 13. Jan 2020

Tusen takk til alle som besøkte oss på Nordåsen skistadion søndag 12 januar for åpen vintersport dag. Tross en snøfattig start på skivinteren 2020 nede i bygda, så er det fortsatt snø og vinter på Nordåsen.

Søndagen startet med skiskyting for nybegynnere i alderen 10-12 år. Sammen med andre nybegynnere fra naboklubber på Romerike hadde vi 30 påmeldte skiskyttere, der de fleste gikk sitt aller første skirenn som skiskytter!

I forbindelse med vårt samarbeid med Sparebank1Østlandet har vi fått låne 10 par hoppski der det er blitt montert på ‘vanlige’ langrennsbindinger. Fantastisk gøy for liten og stor skiløper der balanse og skiferdighet blir satt på prøve. Så nå venter vi på mer snø, slik at vi kan bygge enda større hoppbakke i skileikbakken vår på Nordåsen.

Det ble også arrangert supersprint, en riktig fartsfest der man går 100 meter rett frem så fort man kan. Ikke en veldig lang distanse, men det var mange som la ned mange kilometer på ski i supersprint løypa på søndag. Når barna hadde gått sine 100 meter heat poppet det frem fedre og mødre fra alle retninger som ville få bekreftet at toppfarten faktisk fortsatt er der.

Skistadion og varmestua var godt besøkt av aktive skiløpere, småbarnsfamilier og turløpere der alle satte pris på nystekte vafler fra Hotvedt og andre varer fra Rema 1000 på Maura. Nå er det bare å glede seg til resten av sesongen på Nordåsen som er full av skiglede og arrangementer for liten og stor skiløper.

Byttehelgen Maurahallen

Postet av Bjerke IL Ski den 11. Des 2019

Med sesongens første snøfall arrangerte Bjerke IL Ski bruktmarked for skiutstyr i Maurahallen lørdag 9 november. Byttehelgen er et samarbeid mellom Norges Skiforbund, Sparebank1 og diverse idrettslag rundt omkring i landet.

Arrangementet ble godt mottatt av medlemmene i Bjerke IL Ski, og alle andre som besøkte oss i Maurahallen. Vi ønsker å fortsette og legge til rette for at flest mulig skal ha mulighet til å få tilgang til brukt skiutstyr for en overkommelig pris, så velkommen tilbake i 2020!

Selv om byttehelgen arrangeres en gang i året, så oppfordrer vi alle til å være aktive brukere av facebook siden Bruktmarked for medlemmer i Bjerke IL ski/skiskyting.

Tusen takk til alle som stilte opp på dugnad, vår nye samarbeidspartner Sparebank-1 Østlandet, og alle som leverte og kjøpte brukt skiutstyr på byttehelgen i Maurahallen.

I forbindelse med markedsføringen av byttehelgen kjørte vi en auksjon på facebook på Therese Johaug sine bruktski. Høyeste bud kom fra Bernhard Azinger. Takk for at du støttet en god sak, der vi har anskaffet 7 nye Fischer skipakker til Maura Skole som de kan låne ut til elever som ønsker å gå på ski.

Linda Moe fra Maura Skole tok imot de nye skipakkene til skolen.

Bjerke IL - skiskole vinter 2020

Postet av Bjerke IL Ski den 5. Des 2019

Bjerke IL Ski inviterer til skiskole for barn som går siste året i barnehage og elever i 1. klasse (barn født 2013 og 2014).

På skiskolen driver vi med ulike aktiviteter og leker som styrker skiferdighetene. Til dette bruker vi både stadionområdet, løypenettet og leikebakken.

• Tid: Onsdager kl 18:00 19:00
    • Fra 08.01.2020 til 25.03.2020
    • Unntatt 15.01 (Hodelyktrennet), 19.02 (vinterferie)
  • Sted: Nordåsen Skistadion
  • Utstyr: Ferdigsmurte ski og refleksvest med navn
  • Pris: Kr 300
  • Påmelding: Klikk her

Vi setter pris på om enkelte voksne kan være med som støttespillere. Fint med tilbakemelding om dette ved påmelding. Det kan være både å hjelpe til med aktiviteter, saftutdeling og annen organisering og den siste onsdagen har vi avslutning med premieutdeling og servering.

Spørsmål angående skiskolen kan sendes til webansvarlig@bjerke-il.no