SKISKOLE for barn født i 2011 og 2012

Postet av Bjerke IL Ski den 12. Des 2017

Bjerke IL Ski inviterer til skiskole for barn som går siste året i barnehage og elever i 1. klasse.

På skiskolen driver vi med ulike aktiviteter og leker som styrker skiferdighetene. Til dette bruker vi både stadionområdet, løypenettet og leikebakken.

Praktisk info:

Tid:                     Onsdager kl.18-19 fra 10.01.18 til 21.03.18(unntatt vinterferieuka)

Om forholdene holder seg så kan det være at vi holder på noe lengre.

Sted:                  Nordåsen Skistadion v/klubbhuset

Utstyr:               Ferdigsmurte ski og refleksvest med navn.

Pris:                    300,-

Påmelding:       via http://www.deltager.no/bjerkei...

PS. Vi setter pris på om enkelte voksne kan være med som støttespillere. Fint med tilbakemelding om dette ved påmelding. Det kan være både å hjelpe til med aktiviteter, saftutdeling og annen organisering og den siste onsdagen har vi avslutning med premieutdeling og servering.

Gå inn på facebook, Bruktmarked for medlemmer i Bjerke IL ski/skiskyting for kjøp og salg av brukt skiutstyr.

Spørsmål vedr skiskolen kan sendes til rekrutteringsansvarlig@bjerke-il.no

Skihilsen fra

Bjerke IL Ski/Skiskyting

Fin miljødag i Nordåsen

Postet av Bjerke IL Ski den 15. Okt 2017

Bjerke IL Ski arrangerte miljødag den 14. oktober.

Værgudene var med oss, og dagen ble en suksess for både barn og voksne.
Deltagerne fikk prøve seg på forskjellige leker og øvelser før lunsj, og etter lunsj var det lagkonkurranse med laginndeling på tvers av treningsgruppene. Det var mange blide sprekinger som inntok ferdig påsmurt under den velfortjente pausen.

Tusen takk til alle de ca 45 barna og rundt 30 voksne (som bidro som trenere, matsmørere eller annen form for dugnad), slik at denne dagen ble en fin opplevelse for alle som deltok!

Nå gleder vi oss til snøen kommer, og ser frem mot samling på Skeikampen 17.-19. november

Skisamling Skeikampen 17.-19.nov

Postet av Bjerke IL Ski den 15. Okt 2017

Bjerke IL-Ski har gleden av å invitere til årets familiesamling på Skeikampen 17.-19.november 2017.

Samlingen er for ski - og skiskyttere fra årskull 2010 og eldre. Gjerne med foreldre/søsken.

Samlingen vil som tidligere bli avholdt på Skeikampen hvor vi i år vil bo på 4-og 8 sengsleiligheter rett på utsiden av Skeikampen Høyfjellshotell (altså nytt sted for oss i år).

Oppmøte til middag fredag kl 19.00 etterfulgt av et informasjonsmøte.
Nærmere program og informasjon kommer til hver enkelt påmeldt pr mail i forkant av samlingen.

Påmelding:           Klikk her
Påmeldingsfrist:   5. November

Lyst til å prøve skiskyting?

Postet av Bjerke IL Ski den 29. Sep 2017

Bli med på skiskytterskole!

Bjerke IL Ski inviterer til skiskytterskole for barn og unge som vil prøve seg på verdens morsomste idrett.

Se innbydelsen: Klikk her
Påmelding: Klikk her

Praktisk informasjon
Oppstart i uke 42. De to første ukene blir det trening både mandag og onsdag. Fra uke 44 er det treninger kun mandager. Siste trening er mandag 4. desember, uke 49.
Vi tar forbehold om eventuelle endringer, og oppfordrer alle til å bli medlem av facebook-gruppen vår som heter Bjerke IL Ski – Skiskytterskole: https://www.facebook.com/group...

Pris:    500 kroner
Sted:   Nordåsen skistadion
Tid:     18.00-19.30
Utstyr: Bjerke IL Ski har skiskyttergevær og ammunisjon.
Treningene foregår i hovedsak utendørs, så bekledning er treningstøy etter vær.

Har du spørsmål? Ta kontakt med rekrutteringsansvarlig i Bjerke IL Ski, Hans Petter Kvarsnes på epost: rekrutteringsansvarlig@bjerke-il.no eller telefon: 92 41 33 63.