Bjerke IL - skiskole vinter 2021

Postet av Bjerke IL Ski den 8. Des 2020

Bjerke IL Ski inviterer til skiskole for barn som går siste året i barnehage og elever i 1. klasse (barn født 2014 og 2015).

På skiskolen driver vi med ulike aktiviteter og leker som styrker skiferdighetene. Til dette bruker vi både stadionområdet, løypenettet og leikebakken.

• Tid: Onsdager kl 18:00 19:00
    • Fra 06.01.2021 til 24.03.2021
    • Unntatt 10.02 (Hodelyktrennet), 24.02 (vinterferie)
  • Sted: Nordåsen Skistadion
  • Utstyr: Ferdigsmurte ski og refleksvest med navn
  • Pris: Kr 300
  • Påmelding: Klikk her

Vi setter pris på om enkelte voksne kan være med som støttespillere. Fint med tilbakemelding om dette ved påmelding. Det kan være både å hjelpe til med aktiviteter, saftutdeling og annen organisering og den siste onsdagen har vi avslutning med premieutdeling og servering.

Covid-19

Vi følger til en hver tid de anbefalte retningslinjene som kommer fra Nannestad Kommune. Alle deltagerne vil bli registrert digitalt i en applikasjon som heter Spond.

Spørsmål angående skiskolen kan sendes til webansvarlig@bjerke-il.no

Invitasjon: Bjerke IL Ski 2020-2021_skiskole invitasjon.pdf

Sparebankuka og Spink

Postet av Bjerke IL Ski den 22. Okt 2020

Bjerke IL Ski sin samarbeidspartner Sparebank1 Østlandet arrangerer i år en digital Sparebankuke. Lurer du på hva det er? Klikk deg inn her å les mer om Sparebankuka.

Har du hørt om Spink? Spink-appen er den nye mobilbanken for barn og unge under 15 år. Klikk deg inn her for å lese mer om Spink.

Nyhetsbrev fra Sparebank1 Østlandet om Sparebankuka

Bestilling av Bjerke IL Ski treningsklær

Postet av Bjerke IL Ski den 7. Okt 2020

Da er det klart for prøving og bestilling av trenings- og racingdresser for Bjerke IL Ski.

Det vil være mulig å prøve Bjerkeklær på Miljødagen på Nordåsen lørdag 10 oktober kl 1000-1500..

Bestillingen gjør man i en webshop.

Bestillingsfrist: 20. Okt 2020.

Forventes levert: 04. Des 2020.

Leveres hos Sport 1 Kløfta

Hvordan logge inn i teamshopen:

1. Åpne https://dahlie.com/ i nettleseren
  2. Klikk på ”Logg inn/Registrere” øverst i høyre hjørne
    1. Dersom du ikke har bruker fra før:
      • Velg ”Registrere”, fyll i feltene og klikk ”Register”
      •  Logg ut igjen
      • Trykk på ”Logg inn/Registrere” øverst i høyre hjørne
      • Velg ”Logg inn” og fyll inn brukernavn og passord
      • Huk av for ”Jeg er en team- eller partnerkunde” og skriv inn Team ID : 1107 (Unik Team ID for Bjerke)
      • Trykk ”Logg inn”
    2. Dersom du har bruker fra før:
      • Velg ”Logg inn” og fyll inn brukernavn og passord 2.
      • Huk av for ”Jeg er en team- eller partnerkunde” og skriv inn Team ID: 1107 (Unik Team ID for Bjerke)
      • Trykk ”Logg inn”
  3. Når du har logget inn, ser du ”Min konto”
    1. Les gjennom bestillingsfrist, estimert leveringsdato og betingelser
    2. Klikk på ”Fortsett å shoppe” evt. ”Team Bjerke" øverst i høyre hjørne for å åpne selve shopen

NB! Når du handler KLUBB produkter, vennligst påse at det kun er klubbprodukter i handlekurven. Hvis handlekurven inneholder andre Dæhlie produkter er det fare for at din ordre kanselleres. Hvis du ønsker å handle andre Dæhlie produkter, som vi håper at du gjør, gjennomfør først bestillingen av klubbtøy, og deretter sett en egen ordre med andre Dæhlie produkter uten å benytte Team ID. Vi beklager ulempene ved dette.

NB! Legg merke til at team IDen må legges til hver gang en skal logge inn i teamshopen.

Eventuelle spørsmål rundt webshopen kan sendes til: kundeservice@activebrands.com

Velkommen til skitrening og skileik - høst og vinter 2020/2021

Postet av Bjerke IL Ski den 10. Sep 2020

• Bjerke IL Ski og Skiskyting har et bredt treningstilbud tilpasset ulike aldersgrupper og ferdighetsnivå. Bjerke IL Ski og Skiskyting ønsker alle barn og unge hjertelig velkommen til trening og skiglede utover høsten og vinteren. En fin arena for sosial læring, vennskap, varig aktivitetsglede og mestring.
  • Er du født 2012 eller 2013 starter vi opp utendørsaktivitet torsdag 8 oktober kl 1800 1915 på Maura Skole. Når det kommer snø starter vi på Nordåsen Skistadion.
  • For barn født 2014 og 2015 arrangeres det skiskole på Nordåsen Skistadion med oppstart onsdag 6 januar 2021 kl 18 19.
  • Har du noen spørsmål eller ønsker å bli lagt til i noen av Spond gruppene til Bjerke IL Ski, så ta kontakt med oss: webansvarlig@bjerke il.no eller direkte ved kontaktpersonene til de ulike gruppene
  • Lørdag 10. Okt 2020 kl 10-15 arrangeres det miljøsamling på Nordåsen Skistadion. Skiløpere, skiskyttere, foresatte og andre som er glad i snø og Nordåsen kan være med. Det blir aktivitet for barna og sosialt dugnadsarbeid for foresatte. En fin anledning til å gjøre seg kjent med Nordåsen skistadion og det flotte skimiljøet i Bjerke IL Ski.
  • Informasjon om våre aktiviteter finner du på vår webside www.bjerke il.no og på Facebook siden vår (søk opp Bjerke IL Ski/Skiskyting)
  • Bjerke IL Ski 2020-2021 Skitrening.pdf

Webinar - Sunn idrett

Postet av Bjerke IL Ski den 13. Aug 2020

9 september kl 20:00 arrangeres et webinar med tittelen; «Spis smart. Idrett, mat, kropp og prestasjon for unge idrettsutøvere – hva er utfordringen?»

Invitasjon til webinar - sunn idrett.pdf

Dette er et samarbeidsprosjekt mellom SpareBank 1 Østlandet og Norges Idrettsforbund og er gratis for alle deltagere.

Webinaret passer til trenere og foresatte til aktive barn i idretten.

Påmeldingen er veldig enkel, bare å trykke på linken i invitasjonen, og registrere navn, klubb og mailadresse, så sendes det ut link til webinaret noen dager før webinaret går av stabelen.