Byttehelgen Maurahallen

Postet av Bjerke IL Ski den 11. Des 2019

Med sesongens første snøfall arrangerte Bjerke IL Ski bruktmarked for skiutstyr i Maurahallen lørdag 9 november. Byttehelgen er et samarbeid mellom Norges Skiforbund, Sparebank1 og diverse idrettslag rundt omkring i landet.

Arrangementet ble godt mottatt av medlemmene i Bjerke IL Ski, og alle andre som besøkte oss i Maurahallen. Vi ønsker å fortsette og legge til rette for at flest mulig skal ha mulighet til å få tilgang til brukt skiutstyr for en overkommelig pris, så velkommen tilbake i 2020!

Selv om byttehelgen arrangeres en gang i året, så oppfordrer vi alle til å være aktive brukere av facebook siden Bruktmarked for medlemmer i Bjerke IL ski/skiskyting.

Tusen takk til alle som stilte opp på dugnad, vår nye samarbeidspartner Sparebank-1 Østlandet, og alle som leverte og kjøpte brukt skiutstyr på byttehelgen i Maurahallen.

I forbindelse med markedsføringen av byttehelgen kjørte vi en auksjon på facebook på Therese Johaug sine bruktski. Høyeste bud kom fra Bernhard Azinger. Takk for at du støttet en god sak, der vi har anskaffet 7 nye Fischer skipakker til Maura Skole som de kan låne ut til elever som ønsker å gå på ski.

Linda Moe fra Maura Skole tok imot de nye skipakkene til skolen.

Bjerke IL - skiskole vinter 2020

Postet av Bjerke IL Ski den 5. Des 2019

Bjerke IL Ski inviterer til skiskole for barn som går siste året i barnehage og elever i 1. klasse (barn født 2013 og 2014).

På skiskolen driver vi med ulike aktiviteter og leker som styrker skiferdighetene. Til dette bruker vi både stadionområdet, løypenettet og leikebakken.

• Tid: Onsdager kl 18:00 19:00
    • Fra 08.01.2020 til 25.03.2020
    • Unntatt 15.01 (Hodelyktrennet), 19.02 (vinterferie)
  • Sted: Nordåsen Skistadion
  • Utstyr: Ferdigsmurte ski og refleksvest med navn
  • Pris: Kr 300
  • Påmelding: Klikk her

Vi setter pris på om enkelte voksne kan være med som støttespillere. Fint med tilbakemelding om dette ved påmelding. Det kan være både å hjelpe til med aktiviteter, saftutdeling og annen organisering og den siste onsdagen har vi avslutning med premieutdeling og servering.

Spørsmål angående skiskolen kan sendes til webansvarlig@bjerke-il.no

Bjerke IL Ski familiesamling Beitostølen

Postet av Bjerke IL Ski den 2. Des 2019

For andre året på rad har Bjerke IL Ski sin familiesamling blitt avholdt på Beitostølen i vakre omgivelser. 66 stk store og små representanter fra Bjerke IL har kost seg med trening og tur i strålende sol og gode snøforhold.

Vi bodde i hytter og leiligheter i Knut’s hyttegrend og spiste felles måltider på Bergo Hotel. Etter to lange og flotte treningsøkter på lørdag i sol og blå ekstra forhold så ble det rapportert et kraftig underskudd på Bergo Hotel etter at Bjerke IL var ferdig forkynt i buffe’n.

Etter nok en flott skitur på søndag etterfulgt av lunsj, ble det retur til hjemlige trakter der ny kjørte løyper og fantastiske skiforhold venter på Nordåsen.

Nå venter en flott adventstid med snø på Nordåsen og de første skikonkurransene. På nyåret starter høysesongen for skiaktivitet på Nordåsen med skiskole, hodelyktrenn og hestehovkarusell.

For å se film fra Beitostølen: Klikk her

Bjerke IL Ski familiesamling Beitostølen 29 nov - 1 des 2019

Postet av Bjerke IL Ski den 22. Okt 2019

Bjerke IL Ski har gleden av å invitere til årets familiesamling på Beitostølen 29.nov. - 1.des 2019.

Samlingen er for ski - og skiskyttere fra årskull 2012 og eldre. Gjerne med foreldre/søsken.

Samlingen blir avholdt på Beitostølen hvor vi vil bo i hytter på Knuts Hyttegrend og evt andre hytter i nærheten.

Samlingen er viktig både sportslig og sosialt. Derfor ønsker klubben å bidra til økt deltakelse ved å dekke 300 kr per deltaker (fratrukket i prisen).

Påmelding og mer informasjon: Klikk her

Påmeldingsfrist: 10. November

Sees på Beitostølen!

Bjerke IL Ski Miljødag Nordåsen

Postet av Bjerke IL Ski den 14. Okt 2019

Lørdag 12 oktober var 45 Bjerkebarn med foresatte samlet på Nordåsen skistadion for trening og lek, men også dugnadsarbeid for klubben.

I nydelig høstvær med kreative stafetter i alle varianter og fantastisk idrettsglede, så ble dette en utrolig flott dag på Nordåsen.

Tusen takk til alle foresatte som hjalp til med dugnadsarbeid og matlaging med mat fra Rema1000 på Maura til sultne Bjerkeutøvere.

Nå er Nordåsen skistadion klar for vinter og snø, og ikke minst mange ivrige små og store skiløpere.

Hold av lørdag 9 november da arrangerer Bjerke IL Ski byttehelgen.no på Nordåsen. Da blir det mulighet til å bytte, kjøpe og selge brukt skiutstyr. Alle treningsgruppene vil også være i aktivitet denne dagen med trening, lek og moro på Nordåsen.