Kjærkommen gave til Bjerke IL Ski

Postet av Bjerke IL Ski den 1. Mai 2020

Gjett om vi har fått en fantastisk beskjed da de ringte fra banken! Vår hovedsamarbeidspartner Sparebank1Østlandet har valgt å støtte oss med en gave i disse spesielle tider. Dette er en kjærkommen gave som sikrer aktiviteten for alle våre barn og unge i tiden fremover, sier Kjartan Roland. Avlysningen av arrangement og stengt klubbhus har gjort at vi har mistet en stor del av inntektene våre denne vinteren.

Samtidig er det høye forventninger til oss når barn og unge nå forhåpentligvis snart skal få komme i gang med sine favorittaktiviteter igjen. Det er i slike tider det er godt å ha solide samarbeidspartnere. Overraskelsen, og ikke minst gleden var stor når vår kontaktperson i banken ringte for å høre hvordan det sto til med oss, og det viste seg at banken ville gi oss en ekstraordinær gave for å hjelpe oss i gang etter utfordringene vi har fått på grunn av koronaviruset. Fra før har vi jo en samarbeidsavtale som sikrer oss et sponsorbeløp, og nå har vi altså fått en gave i tillegg. En stor takk til SpareBank 1 Østlandet på Råholt og vår kontaktperson Henning Wold. Vi lover at disse pengene kommer godt med i en vanskelig tid og at de skal brukes til beste for hele klubben, avslutter Kjartan Roland.


0 Kommentar

Årsmøte Bjerke IL Ski Torsdag 4 juni

Postet av Bjerke IL Ski den 1. Mai 2020

Det innkalles med dette til årsmøte i Bjerke IL Ski.

Tid: Torsdag 4juni kl 19:00
Sted: Klubbhuset på Nordåsen skistadion

Saksliste:

 1. Godkjenning av stemmeberettigede
 2. Valg av dirigent, protokollfører og to medlemmer til å undertegne protokollen
 3. Godkjenning av innkalling, saksliste og forretningsorden
 4. Årsberetning Bjerke IL Ski
 5. Regnskap/budsjett Bjerke IL Ski
 6. Informasjon om årsrapport/regnskap/budsjett Nannestad og Bjerke Løypekjørerlag
 7. Organisasjonsplan Bjerke IL Ski
 8. Innkomne saker/andre saker
  1. Forslag til endringer i Bjerkeloven §16.
 9. Fastsette medlemskontingent 
 10. Valg 

Grunnen situasjonen rundt Covid-19 viruset er årsmøtet flyttet til 4 juni. 

Dokumentene til årsmøtet vil bli gjort tilgjengelige senest én uke før årsmøtet.

Forslag som skal behandles på årsmøtet, må være sendt til styret senest to uker før årsmøtet.

Dokumenter til årsmøtet: 

Årsrberetning Bjerke IL Ski 2019-2020.pdf

Årsregnskap Bjerke IL Ski 2019 og Revisors beretning 2019.pdf

Budsjett Bjerke 2020.pdf

Årsrapport Nannestad og Bjerke LKL 2019 signert.pdf

Årsregnskap Nannestad og Bjerke LKL 2019 - budsjett 2020-2024.pdf

Organisasjonsplan Bjerke IL Ski.pptx

Innkomne saker årsmøtet Bjerke IL Skl 2020.pdf

Forslag til medlemskontingent og treningsavgift 2020-2021.pdf

Forslag fra valgkomiteen 2020.pdf

Saksliste årsmøte Bjerke IL Ski 04.06.2020.pdf0 Kommentar

Informasjon fra Bjerke IL Ski

Postet av Bjerke IL Ski den 15. Mar 2020

I tråd med helsemyndighetenes føringer og info fra Norges idrettsforbund og Norges skiforbund opphører all idrett, treninger og konkurranser i regi av Bjerke IL Ski i perioden disse restriksjonene gjelder.

For å tilrettelegge for at folk kan komme ut og opprettholde noe fysisk aktivitet i en vanskelig periode vil likevel Nannestad og Bjerke løypekjørerlag kjøre turløyper, lysløyper og stadionområder så lenge helsemyndighetene tillater dette. Informasjon om hva som kjørres og når det kjøres publiseres på Nannestad og Bjerke løypekjørerlag sin FB-side.

Vi ber om at alle som benytter seg av løypenettet følger Folkehelseinstituttet - Råd og informasjon til befolkningen om nytt koronavirus.

Dette gjelder blant annet:

 • Er du syk - hold deg hjemme.
 • Hold avstand (1-metersregelen) og unngå å omgås for mange mennesker.

Alle bygninger vil være stengt for publikum. Det er også restriksjoner på standplassgarasjen, og fremover må det bli benyttet egen personlig matte for skiskyting.


0 Kommentar

Bjerke IL Ski har fått ny hovedsamarbeidspartner: Sparebank1Østlandet

Postet av Bjerke IL Ski den 24. Jan 2020

Det er forhåpentligvis mange som har fått med seg at det har blitt gjort en fantastisk jobb fra ildsjeler i Bjerke IL Ski/Skiskyting i løpet av høsten med å få på plass flere nye samarbeidspartnere. Vi føler oss privilegerte og heldige som får ha Sparebank1Østlandet som vår hovedsponsor fremover. At de ønsker å støtte vårt arbeid med å gi barn og unge et godt aktivitetstilbud på Nordåsen høst og vinter er rett og slett fantastisk. 

Vi har også fått et nytt medlem i Bjerke IL Ski. Hun heter Marit, og står kledd i Bjerkes flott skiklær på kontoret til Sparebank1Østlandet på Råholt. Så ta turen innom Sparebank1Østlandet på Råholt og ønsk Marit velkommen til Bjerke IL Ski.


0 Kommentar

Åpen vintersportdag Nordåsen Skistadion

Postet av Bjerke IL Ski den 13. Jan 2020

Tusen takk til alle som besøkte oss på Nordåsen skistadion søndag 12 januar for åpen vintersport dag. Tross en snøfattig start på skivinteren 2020 nede i bygda, så er det fortsatt snø og vinter på Nordåsen.

Søndagen startet med skiskyting for nybegynnere i alderen 10-12 år. Sammen med andre nybegynnere fra naboklubber på Romerike hadde vi 30 påmeldte skiskyttere, der de fleste gikk sitt aller første skirenn som skiskytter!

I forbindelse med vårt samarbeid med Sparebank1Østlandet har vi fått låne 10 par hoppski der det er blitt montert på ‘vanlige’ langrennsbindinger. Fantastisk gøy for liten og stor skiløper der balanse og skiferdighet blir satt på prøve. Så nå venter vi på mer snø, slik at vi kan bygge enda større hoppbakke i skileikbakken vår på Nordåsen.

Det ble også arrangert supersprint, en riktig fartsfest der man går 100 meter rett frem så fort man kan. Ikke en veldig lang distanse, men det var mange som la ned mange kilometer på ski i supersprint løypa på søndag. Når barna hadde gått sine 100 meter heat poppet det frem fedre og mødre fra alle retninger som ville få bekreftet at toppfarten faktisk fortsatt er der. 

Skistadion og varmestua var godt besøkt av aktive skiløpere, småbarnsfamilier og turløpere der alle satte pris på nystekte vafler fra Hotvedt og andre varer fra Rema 1000 på Maura. Nå er det bare å glede seg til resten av sesongen på Nordåsen som er full av skiglede og arrangementer for liten og stor skiløper. 0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline