Åpen vintersportdag Nordåsen Skistadion

Postet av Bjerke IL Ski den 13. Jan 2020

Tusen takk til alle som besøkte oss på Nordåsen skistadion søndag 12 januar for åpen vintersport dag. Tross en snøfattig start på skivinteren 2020 nede i bygda, så er det fortsatt snø og vinter på Nordåsen.

Søndagen startet med skiskyting for nybegynnere i alderen 10-12 år. Sammen med andre nybegynnere fra naboklubber på Romerike hadde vi 30 påmeldte skiskyttere, der de fleste gikk sitt aller første skirenn som skiskytter!

I forbindelse med vårt samarbeid med Sparebank1Østlandet har vi fått låne 10 par hoppski der det er blitt montert på ‘vanlige’ langrennsbindinger. Fantastisk gøy for liten og stor skiløper der balanse og skiferdighet blir satt på prøve. Så nå venter vi på mer snø, slik at vi kan bygge enda større hoppbakke i skileikbakken vår på Nordåsen.

Det ble også arrangert supersprint, en riktig fartsfest der man går 100 meter rett frem så fort man kan. Ikke en veldig lang distanse, men det var mange som la ned mange kilometer på ski i supersprint løypa på søndag. Når barna hadde gått sine 100 meter heat poppet det frem fedre og mødre fra alle retninger som ville få bekreftet at toppfarten faktisk fortsatt er der. 

Skistadion og varmestua var godt besøkt av aktive skiløpere, småbarnsfamilier og turløpere der alle satte pris på nystekte vafler fra Hotvedt og andre varer fra Rema 1000 på Maura. Nå er det bare å glede seg til resten av sesongen på Nordåsen som er full av skiglede og arrangementer for liten og stor skiløper. 



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.