Bjerke IL Ski ønsker velkommen til BAMA Skiskytterfestival lørdag 4. og søndag 5. mars 2017

på Nordåsen skistadion.

Vi arrangerer Sprint på lørdag og Fellesstart på søndag for klassene 11 år til senior. Nybegynnere går sprint begge dager. Fellesstarten er KM for Oslo og Akershus skiskytterkrets for klassene 13 år og eldre.

Vi ønsker alle velkommen til spennende konkurransedager på Nordåsen skistadion.

BAMAs nye storsatsing, EAT MOVE SLEEP vil prege innholdet på samtlige av sine vinterarrangementer. Nå setter vi fokus på helheten i det som skaper sunnhet, god helse og livskvalitet for oss mennesker – nemlig kombinasjonen av kosthold, fysisk aktivitet og søvn. Hver for seg er de viktige, sammen er de nøkkelen til positiv forandring.

Lykke til med forberedelsene - husk 5 rett ned!

Trykk her for å lese hele invitasjonen

Påmelding

Elektronisk påmelding via terminlisten og EQ Timing (www.eqtiming.no) innen Mandag 27. februar 2017 kl. 23.59. Det åpnes for begrenset etteranmelding til tirsdag 28 februar kl 20.00 ved henvendelse til Torgeir Vognild, t-vogn@online.no

Foreløpig program: (Endring av tider kan forekomme)

Innskyting:

Klubbvis innskyting. Innskytingslister blir lagt ut her på hjemmesiden. Vi legger opp til delt innskyting både lørdag og søndag, ca kl 0830 og ca kl 13. Vi tar forbehold om endringer avhengig av påmeldinger. Evt justeringer vil bli kunngjort her på hjemmesiden.

Starttider med forbehold om endringer

Lørdag – Sprint

Første pulje 14 år og yngre ca kl 9.45

Andre pulje 15 år og eldre ca kl 14.15

Søndag - Nybegynnere sprint

Ca kl 0945

Søndag – Fellesstart KM OASSK

Første pulje 14 år og yngre kl 10.30

Andre pulje 15 år og eldre kl 14.30

Startlistene for fellesstarten på søndag baserer seg på resultatene fra lørdagens sprint.

Orientering til løpere, ledere og publikum

Startnummer: Finnes i lagsposer og hentes på rennkontoret fra kl 07:45 lørdag og kl 07.30 søndag

Servering: Kioskutsalg i varmestue og telt med god og sunn mat og drikke vil være tilgjengelig i arenaen. Bama hjelper oss med leveranser av gode og sunne matvarer. Smoothie, wraps, grønnsakssuppe, oppskåret frukt og mye annet godt er tilgjengelig.

Garderobe: Vi er svært stolte og glade for også i år å kunne tilby gode toalett-, garderobe- og dusjfasiliteter på Nordåsen skistadion. Vi er stolte av varmestua vår!

Avtrekkskontroll: Det vil bli foretatt avtrekkskontroll for alle løpere 17 år og eldre. Avtrekkskontroll ved mattebua ved siden av skive 30. Avtrekkskontroll 16 år og yngre er klubbenes ansvar. Stikkprøver tas på standplass.

Jr/Sr: Visitasjon/sikkerhetskontroll ved skive 1 etter innskyting

Kun 2 innskytere pr skive (vest deles ut.)

Vi henstiller klubbene til ikke å ha flere løpere på standplass enn nødvendig under innskyting.

Følg løyperetningen !

OBS: forbehold om endringer – følg med på www.bjerke-il.no , oppslag i arenaen og annonsering over høyttaleranlegget

Dokumenter for nedlasting:

Sprint Lørdag 4. mars 2017Fellesstart (Sprint nybeg) Søndag 5. mars 2017

Løypekart /løypebeskrivelse

Det vil bli slått opp korrekte kart rundt på arenaen.

(Kommer)

Startlister(Kommer)(Kommer)