Bjerke IL har gode avtaler med følgende forhandlere når det gjelder treningsutstyr og våpenutstyr

Gjennom disse avtalene får utøverne gode rabatter på alt som trengs, enten det er skiutstyr, øvrig treningsutstyr, våpen, ammunisjon, råd/veiledning etc.
For å opprettholde klubbpriser og avtalene våre forplikter klubbens utøvere seg til å kjøpe inn gjennom disse forhandlerne.
(trykk på logoene for å gå til hjemmesider)

Birkelund Sport og Fritid tilbyr Bjerke IL sine medlemmer:

• 30% avslag på racingutstyr langrenn(ski/bindinger/sko)
  • 20% rabatt på langrennsrelart utstyr(skismurning/klær)
  • Spesialpriser på Swix langrennstaver
  • Klubbpris på Bjerke IL's overtrekksdress ved felles bestilling
  • Opptil 15% avslag på øvrige varer, opptil 10% på sykler
  • Spesialpris på slip før 1. desember
  • Smørekurs i butikken med Swix og Rode
  • Gode tilbud på klubbkvelder i butikken.

Sport og Fritid Birkelund tilbyr godt vareutvalg innen racing langrenn, vi har lang erfaring og avansert måleutstyr for å plukke ut riktige ski og annet utstyr, skiverksted for sliping av racingstruktur og prepping, og bra utvalg i løps- og sykkelutstyr, og ellers et variert utvalg av det meste innen sport og fritid.
Magne Landrø AS tilbyr Bjerke IL sine medlemmer:

Fast 20 % rabatt på Lapua Polar og SK STD+ og Rifle Match.
Fast 10 % rabatt på Anschutz originaldeler.
Fast 15 % rabatt på pusse-vedlikeholdsartikler, remmer, seler og rekvisita. Det gis ikke rabatt på varer som er på tilbud eller som er nettopriset.

Ved våpenkjøp vil klubbens medlemmer få tilgang til klubbpris, som er vår bestepris på våpen. Vi holder kontakt med kunden via mail, telefon eller besøk i hvert enkelt tilfelle for å skreddersy pakkeløsninger til den enkelte utøver
Deres utøvere vil først får våre nyhetsbrev og spesial tilbud innenfor skiskyting
Klubbene som har klubbavtale med oss vil bli prioritert ved levering av varer under Norgescup og NM i skiskyting.

Vi lanserer i disse dager vår nye nettbutikk, Alle deres medlemmer vil få tilgang til rabatterte priser i nettbutikken. Tilsvarende rabatt gis også ved handel over disk i vår forretning. Vi sender også ammunisjon pr. post innenfor postens reglement.