Velkommen til Nordåsenrennet KM stafett 2019

Sted: Nordåsen skistadion, Maura søndag 24. mars kl 10:00,

Stilart: Klassisk alle tre etapper.

(Siden oppdateres frem mot renndagen, kikk innom for oppdateringer. Sist oppdatert pr 03.01.19 kl 20:00)

Påmelding:

Påmelding her - frist 19.03.2019

NB! Når påmeldingsfristen er ute, gjøres ALLE etteranmeldinger på epost til  nordaasenrennet@bjerke-il.no mot dobbelt startkontingent så fremt vi ar ledige startnummer.. Oppgi navn, klubb, fødselsdato, og brikkenummer på alle lagets deltakere.

Startkontingent:

Kr 350,- pr lag. Startkontingenten betales ved påmelding. Vi minner om at startlisens er påkrevd iht Skiforbundets regler fra fylte 13 år.

Engangslisens kan kjøpes gjennom appen Min Ski og forevises arrangøren.

Endringer:

Endringer i lagoppstillingen kan gjøres ved å sende mail til nordaasenrennet@bjerke-il.no frem til fredag 22.mars kl. 18:00. Vi ber om at alle foretar lagendringer innen denne fristen for å sikre at vi får riktig navn i start- og resultatlister. Evt. siste endringer i lagoppstillingen må innleveres til rennkontoret senest 1 time før start

Tidtaking:

Emit-lånebrikker for 8-10år. Disse blir påsatt ved start og klubb faktureres med kr 30 pr utøver. Øvrige klasser benytter egne brikker. Utøvere 11 år og eldre som ikke har egen brikke får påsatt leiebrikke ved start og klubben blir fakturert med kr 50,-

Rennkontor:

Startnummer hentes på rennkontor fra kl.9. Deles ut lagvis.

Start og seeding:

Startrekkefølge og starttider (Tentativt, oppdateres nærmere renndato):

J8 år og ynger

G8 år og yngre

J9-10

G9-10

J11-12

G11-12

J13-14

G13-14

J15-16

Kvinner junior

Kvinner senior

G15-16

Menn junior

Menn senior

Premiering:

Premieutdeling blir ca 40 min etter at siste løper i klassen har gått i mål.

Premiering: 100% i alle klasser.

Kiosk-/kafeteria-salg på stadion:

Dessverre er telefonforholdene og nettdekningen på Nordåsen ikke er spesielt bra. Derfor har kontanter vært regelen ved handling. Men nå har vi fått WIFI nett og prøver oss med kortterminaler også.

Varmestue/garderobe:

I klubbhuset på stadion

Parkering:

Betaling for parkering/program/bomvei gjøres ved ved innkjøring til skogsveien opp til Nordåsen og koster kr. 80,- (Gjerne med eksakt beløp eller VIPPS 12790) I betalingen inngår vegavgift. Man skal derfor ikke betale i bommen langs veien denne dagen.

Det blir mye biler inn og ut av skogen denne dagen, så kjør pent! Veien er stedvis smal ved møtende trafikk og det kan være litt løse kanter.

Annet:

Melding om evt feil og mangler ved "påmeldte", det være seg brikker, klasse etc sendes skal kun sendes til nordaasenrennet@bjerke-il.no.

Værstasjon/webkamera Nordåsen skistadion: http://nordaasen.no

Værmelding som gjelder nærmeste sted fra YR.no

Veibeskrivelse til Nordåsen skistadion.

Nedlastbare filer: (oppdatert xx.xx.2019 kl xx:xx)

- Løypekart Nordåsenrennet KM-stafett kommer her

- Startliste klassevis kommer her (Det oppfordres til nedlasting av startlisten, men den kan også fås utlevert på rennkontoret for de som trenger det)

- Startliste klubbvis kommer her