Bjerkesprinten 2023 - Nordåsen Skistadion 17.12.2023

Sist oppdatert: 29.11.2023 kl 14:00 (lagt til løypebeskrivelse)

Bjerke IL Ski/Skiskyting ønsker velkommen til kretsrenn i skiskyting på Nordåsen skistadion søndag 17.12.2023.

Det har kommet natursnø på Nordåsen skistadion. Siste del av kunstsnøtrasene snølegges i uke 48. Vi håper mange skiskyttere vil teste formen med et lokalt løp i Oslo-Akershus før jul. Vi ønsker spesielt alle nybegynnere som har fullført skiskytterskolen i høst velkommen til skirenn på Nordåsen Skistadion.  

Påmelding: klikk her

Evt hendvendelser og spørsmål kan sendes til skiskytterfestival@bjerke-il.no

Program: Sprint med 2 skytinger og strafferunde pr bom. Først start kl 12:00.

Klasser: Alle aldersklasser inkludert nybegynner klasser.

Klassene starter i denne rekkefølgen: J10N, G10N, J11-12N, G11-12N, G13-16N, J13-16N, J12, J11, G12, G11, J14, J13, G14, G13, J16, J15, G16, G15, KJr/KSr, MJr/MSr

Innskyting: Klubbvis innskyting xx:xx - 11:45. Start innskyting publiseres når påmeldingsfristen har gått ut. Vi ønsker og være et arrangement tilrettelagt for nybegynnere så det vil bli satt av god tid til innskyting. Innskytingslister blir lagt ut her på hjemmesiden. Vi henstiller klubbene til ikke å ha flere løpere på standplass enn nødvendig under innskyting. Følg løyperetningen!

Innnskytingsliste: kommer her

Startliste: kommer her

Sikkerhetskontroll jr/sr: Ved skive 1 etter innskyting.

Avtrekkskontroll for alle løpere er klubbenes ansvar. 

Rennkontor: Åpent fra kl 09:30. 

Tidtaking: Elektronisk tidtaking med brikker. Fra 11 år anbefaler NSSF at man har egen brikke. Har man ikke egen brikke så får man låne av arrangør.

Startnummer: Deles ut individuelt og kan hentes på rennkontoret fra kl 09:30.

Adkomst/Parkering: Parkering til venstre rett før man kommer opp til skistadion. Bjerke Allmenning har veiavgift på vei opp til Nordåsen, pris kr 50. Hvis du ikke foretar deg noe, får du oppkrav med gebyr på faktura. For mer info om veiavgiften se Romeriks-almenningene veiavgift (velg alternativ Bjerke)

Vær klar over at det kan være løs veiskulder på vei opp til stadion. Kjør derfor forsiktig og utvis varsomhet ved møtende trafikk.

Kiosk: Det er åpen kiosk med servering i varmestua på Nordåsen.

Premering: Alle deltagere.

Nullerklubb: Det er Nullerklubb på Nordåsen skistadion. Det vil bli delt ut Nullklubb-diplom til alle utøvere som skytter null-bom på liten blink på skiskytterrenn på Nordåsen skistadion. Se hvem som er tidligere vinnere av Nullerdiplom og medlem av Nordåsen Nullerklubb her: KLIKK HER

Løypekart/løypebeskrivelse: Løyper Bjerkesprinten 17.12.2023.pdf

Det har kommet natursnø på Nordåsen skistadion. Siste del av kunstsnøtrasene snølegges i uke 48. Under Bjerkesprinten vil tidlig snø løypene bli benyttet slik at man kan gå med nye ski og få faste fine løyper.