Skisamling Skeikampen 27.-29. november 2015

Postet av Bjerke IL Ski den 13. Okt 2015

Hei Skivenner.

De to siste årene har vi hatt «trenings – og familiesamling» på ski før jul og mange i klubben har vært med til Skeikampen.

Bjerke IL-ski inviterer på nytt til en felles samling for skiskyttere og langrennsløpere og håper mange vil være med.

Frist for påmelding er 31.10.15.
For mer info, priser etc, les INVITASJONEN HER

Les et lite sammendrag fra fjorårets samling på Skeikampen HER13/14-åringene til trening på Ski i Torsby

Postet av Bjerke IL Ski den 13. Okt 2015


Samling i Torsby.


Langrennsgruppa 13-14 år har i helgen hatt en flott samling til Torsby. To rulleskiøkter, to økter i skitunellen og to økter i/rundt alpinanlegget med joggesko i tillegg til bading, kortspill, "Boksen går" og masse annen sosial moro. De har bodd i fine hytter på Hovfjellet. Skikkelig innsats og masse smil og glede. En herlig gjeng som vi gleder oss til å følge utover vinteren.Skisamling Skeikampen 28.-30. november 2014

Postet av Bjerke IL Ski den 8. Des 2014
Ca 90 store og små fra Bjerke oppsøkte snøen på Skei denne helga. Vi ble møtt av nok snø og flotte løyper.
Lørdag ble det gjennomført to treningsøkter under fine forhold. For mange var dette sesongens første tur på snø. Etter andre økt hoppet de fleste av ungene (og noen voksne) i bassenget før middag sto på programmet. Kvelden ble brukt til skravling, lek og moro, der både barn og voksne ble bedre kjent.
Søndag startet med besøk av Astrid Uhrenholdt-Jakobsen. Lydhøre unger fikk høre hvordan hennes barne- og ungdomsår som skiløper hadde vært, og hun hadde mange gode tips å komme med. Med dette i bakhodet var det igjen klart for trening, før turen gikk hjemover.

Bjerkeløperne var godt synlige i løypene med sine fine, blå dresser denne helga. Det var tydelig at det er mye skiglede i gruppene og at en slik samling er gull verdt både treningsmessig og sosialt.

Neste år satser vi på å være enda fler :-)