SKISKOLE for barn født i 2008 og 2009

Postet av Bjerke IL Ski den 29. Des 2014

Bjerke IL Ski inviterer til skiskole for barn som går siste året i barnehage og elever i 1. klasse.

På skiskolen driver vi med ulike aktiviteter og leker som styrker skiferdighetene. Til dette bruker vi både stadionområdet, løypenettet og leikebakken. Med nytt klubbhus er det også mulig å varme seg litt etter skiskolen.

For ytterligere info og påmelding: Invitasjon skiskoleSkiskyting på Liatoppen

Postet av Bjerke IL Ski den 14. Des 2014

Ni Bjerkeløpere stilte til start da Sparebank1-cup ble arrangert på Liatoppen på Ål helgen 13.-15. desember 2014.
Lørdag var det normalrenn og søndag var det sprint
(mer info kommer)Klubbpris på billetter til World Cup i Holmenkollen

Postet av Bjerke IL Ski den 8. Des 2014

Mail mottatt fra Oslo2016

Arrangørselskapet Skiskytter-VM 2016 har gleden av å gi alle medlemmer av skiskytterklubber gratis inngang til verdenscupen i Holmenkollen torsdag 12.2.15.
For å få tilstedt gratis billetter bruk følgende link for påmelding; https://response.questback.com/norgesskiskytterfor...

Det gis 20% rabatt på billetter lørdag og søndag.
Billettene kjøpes hos Billettservice og etter å ha valgt «klubbtilbud» benyttes koden «KOLLEN» for å tilbudet. Vedlagt finner du informasjon som vi ønsker at du sender ut til klubbens medlemmer. Det er flott om informasjonen også kan legges ut på hjemmesiden. Billettene vil bli sendt ut i begynnelsen av februar.

Sportslig hilsen / Best regards, Skiskytter VM 2016 AS

Ny hjemmeside under utprøving

Postet av Bjerke IL Ski den 8. Des 2014

Vi tester ut en ny hjemmesideløsning.
For å besøke Bjerke IL sin nåværende hjemmeside, trykk herSkisamling Skeikampen 28.-30. november 2014

Postet av Bjerke IL Ski den 8. Des 2014
Ca 90 store og små fra Bjerke oppsøkte snøen på Skei denne helga. Vi ble møtt av nok snø og flotte løyper.
Lørdag ble det gjennomført to treningsøkter under fine forhold. For mange var dette sesongens første tur på snø. Etter andre økt hoppet de fleste av ungene (og noen voksne) i bassenget før middag sto på programmet. Kvelden ble brukt til skravling, lek og moro, der både barn og voksne ble bedre kjent.
Søndag startet med besøk av Astrid Uhrenholdt-Jakobsen. Lydhøre unger fikk høre hvordan hennes barne- og ungdomsår som skiløper hadde vært, og hun hadde mange gode tips å komme med. Med dette i bakhodet var det igjen klart for trening, før turen gikk hjemover.

Bjerkeløperne var godt synlige i løypene med sine fine, blå dresser denne helga. Det var tydelig at det er mye skiglede i gruppene og at en slik samling er gull verdt både treningsmessig og sosialt.

Neste år satser vi på å være enda fler :-)
Vinterens arrangementer i Bjerke IL

Postet av Bjerke IL Ski den 26. Nov 2014

Test test

Behov for dugnadsinnsats til vinterens renn:

Bjerke IL har gode tradisjoner med rennarrangement, både inne langrenn og skiskyting.
Våre arrangementer holder høy kvalitet og dette gjenspeiles i omdømmet vårt hos særforbund og andre klubber.

Klubbens aktiviter er basert på frivillighet og at våre medlemmer trår til når det trengs.
Vi ber derfor om at dere holder av følgende datoer utover vinteren:
(Behov/antall kommer vi tilbake til)Nordåsen rennet: xx.xx.xx

Dæhlieløpet: xx.xx.xx

Bendit Bjerke: xx.xx.xx

Hodelyktrennet: xx.xx.xx
Ønsker du å leie varmestua på Nordåsen til et arrangement?

Postet av Bjerke IL Ski den 26. Nov 2014

Det er fullt mulig, så lenge det ikke kolliderer med klubbens egne arrangementer.

Fyll ut kontaktskjemaet på menyen så hører du fra oss.Om klubben

Postet av Bjerke IL Ski den 25. Nov 2014

Bjerke IL Ski ble stiftet i 1936. Skiklubben holder til i Nannestad Kommune i Akershus.

Bjerke IL har ett flott skiskytter...anlegg på Nordåsen Skistadion i Maura i Nannestad kommune. Har har vi 30 skiskytterskiver med asfaltert standplass, helt nytt klubbhus og et stort løypenett. Klubbhuset er 400 kvm stort, til sammenligning er den gamle varmestua på Nordåsen 25 kvm. Klubbhuset ble offisielt åpnet i Februar 2012 og har foruten varmestue og kiosk flotte garderobefasiliteter. I 2013 fikk vi opp ett helt nytt bygg ved siden av skytebanen. Her har vi plass til snøskutere, løypemaskin, skytematter og annet materiell til skytebanen. De to gamle buene som stod ved standplass er borte og standplassområdet har blitt mer åpet og publikumsvennlig sammenlignet med tidligere.

Nannestad og Bjerke Løypekjørerlag drifter en værstasjon med live væropptateringer og webcam. Nettadresse hit er www.nordaasen.no Løypekjørerlaget drifter også en værstasjon på Marifjell. Nettadressen til denne er www.marifjell.no

Rundt Nordåsen skistadion er det ett stort løypenett med løyper ned til bygda og ut til Nannestad. Skiløypene på Nordåsen går i sløyfer på med lysløype i forskjellige lengder, i tillegg går det en skiløype rundt Hornsjøen og opp til Nannestads høyeste punkt, Marifjell. Marifjell 717 m.o.h. Marifjell er en del av Marifjell Naturreservat.

Hornsjørunden, både med og uten turen opp til Marifell, er en fin og populær tur. Runden rundt Hornsjøen er ca en mil lang og tar omtrent en time å gå på ski. Runden er populær også på kveldstid og kan fint bli gått med hodelykt. Hornsjørunden er også et bra valg for familier, selv om den kanskje kan bli i lengste laget for de aller minste.
Når man går Hornsjørunden er det mulig å ta "avstikkeren" opp til Dalsetera, hvis man vil ha en litt lengre tur. Fra Dalsetera kan man gå den nye løypa opp til Marifjell og ta den "gamle" veien ned igjen. Da får man en fin runde med variert natur og løypeprofil.

GPS koordinater til Nordåsen skistadion er N 60.18.03 E 011.01.46

For å få oppdatert løypeinformasjon til en hver tid bruk skisporet.no der er løypemaskinene som kjører på Nordåsen og nede i bygda registrert med GPS og du kan følge med på hvor de er i sanntid, hvilke skiløyper som er kjørt og hvor lenge siden de ble kjørt sist. Link: www.skisporet.no/akershus/nannestad

Ønsker du å støtte Bjerke IL Ski / Skiskyting? Registrer Bjerke IL Ski som grasrotmottaker hos Norsk Tipping Det koster deg ingenting ekstra, men Bjerke IL Ski vil få penger av Norsk Tipping hver gang du spiller.
For å gjøre Bjerke IL Ski til din grasrotmottaker snakk med din kommisjonær eller send en SMS: Grasrotandelen 889312572 til 2020.DNB-cup / Sparebank1-cup i skiskyting på Geilo 22.-23. november 2014

Postet av Bjerke IL Ski den 25. Nov 2014


Flotte resultater av Bjerke-løpere på DNB-cup / Sparebank1-cup i skiskyting på Geilo 22.-23. november 2014

Bjerke IL stilte med 10 løpere fordelt på klassene mellom G11/12 nybegynner til Kvinner senior og klubbens løpere gjorde seg bemerket på flere distanser.

På lørdagens sprint vant Therese Blindheim klassen J16.

I søndagens fellesstarter ble det flere Bjerkeløpere på pallen i det tildels tette snøværet.
Karoline Næss tok en ste...rk 3. plass i K senior.
Øyvind Aalling Lio vant suverent klassen M17.
Ole Marius Sundby gikk en thriller av en fellestart og endte opp i en spurtduell som ble kronet med super 2. plass i G15.

Utover dette var det også mange andre gode plasseringer.
Flott innsats av alle klubbens 10 ambassadører denne helgen på Geilo!