Bjerke IL Ski familiesamling i Torsby

Postet av Bjerke IL Ski den 23. Sep 2019

I flott høstvær i de svenske skoger rundt Torsby har 45 små og store Bjerkeutøvere lekt seg på familiesamling. Hovedbasen for samlingen var Hovfjället Stugby med flotte muligheter for løpeturer, lek og moro og ikke minst ‘boksen går’ mellom de organiserte treningsøktene.

Lørdag ble det løpetur og diverse kreative stafetter på morgen før vi reiste ned til skitunnelen i Torsby. Sesongens første skitur er gjort, og det er ingen tvil om at det er mange som allerede ser frem imot at det blir snø på Nordåsen. Skitur i 5 minus ble byttet ut med bad, svømming og 30+ grader i TorsbyBadet på ettermiddagen. Etter felles middag og en ny time ‘boksen går’ så var senga god på lørdagskvelden.

Søndag morgen var det ny løpetur og stafetter med fantastisk innsats. Etter lunsj ble det en ny tur ned til Torsby der de eldste utøverne gikk i skitunnelen og resten testa den fantastisk flotte rulleskiløypa. 

Vi ser frem imot nye og fine opplevelser på Kløvberget, Maura Skole og Nordåsen i høst med alle barna i Bjerke IL Ski. 

Hold av lørdag 12 oktober, da arrangeres Miljødagen på Nordåsen Skistadion. Lørdag 9 november er Bjerke IL Ski en del av byttehelgen.no, som også arrangeres på Nordåsen Skistadion. Da blir det mulighet til å bytte, kjøpe og selge brukt skiutstyr.

Har du lyst til å være med Bjerke IL Ski på samling? Neste mulighet er på snø på Beitostølen 29 november til 1 desember. Påmelding og mer informasjon kommer snart på deltager.no 



0 Kommentar

Velkommen til Skitrening og SKILEIK – høst og vinter 2019/2020 

Postet av Bjerke IL Ski den 6. Sep 2019

  • Bjerke IL Ski og Skiskyting har et bredt treningstilbud tilpasset ulike aldersgrupper og ferdighetsnivå. Bjerke IL Ski og Skiskyting ønsker alle barn og unge hjertelig velkommen til trening og skiglede utover høsten og vinteren. En fin arena for sosial læring, vennskap, varig aktivitetsglede og mestring.  
  • Er du født i 2012 så ønskes du velkommen til vår Skileik gruppe som starter sin aktivitet torsdag 10 oktober kl 1800-1915 på Maura Skole. 
  • Når det kommer snø holder vi til på den fantastisk flotte skistadion Bjerke IL Ski har på Nordåsen. 
  • Informasjon om våre aktiviteter finner du på vår webside www.bjerke-il.no og på Facebook siden vår (søk opp Bjerke IL Ski/Skiskyting). 
  • Har du noen spørsmål så ta kontakt med en av våre dyktige kontaktpersoner for de forskjellige treningsgruppene for ski og skiskyting.
  • Miljødag lørdag 12. Okt 2019 – Kl. 10-13 arrangerer vi en miljøsamling på Nordåsen skistadion og håper så mange som mulige av aktive ski, skiskyttere og foresatte kan være med. Det blir aktivitet for barna og et sosialt dugnadsarbeid for foresatte. En fin anledning til å gjøre seg kjent med Nordåsen stadion og bygningene før snøen kommer. 
  • Sportslig hilsen Bjerke IL Ski/Skiskyting

0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline