Skileik og Skitrening - høst og vinter 2023/24

Postet av Bjerke IL Ski den 26. Sep 2023

Bjerke IL Ski ønsker tidligere og nye barn og ungdommer velkommen på organisert aktivitet i Maurahallen i regi av Bjerke IL Ski. Mer informasjon i linken under:

Bjerke IL 2023-2024_skileik og skitrening.pdf

Bjerke IL Ski og Skiskyting har et bredt treningstilbud tilpasset ulike aldersgrupper og ferdighetsnivå. Bjerke IL Ski og Skiskyting ønsker alle barn og unge hjertelig velkommen til trening og skiglede utover høsten og vinteren. En fin arena for sosial læring, vennskap, varig aktivitetsglede og mestring.  

Er du født 2016 eller tidligere så er det oppstart på utendørsaktivitet torsdag 12. oktober kl 18:00 på Maura Skole. Når det kommer snø starter vi på Nordåsen Skistadion.   

For barn født 2017 og 2018 arrangeres det skiskole på Nordåsen Skistadion med oppstart januar 2024. 

Har du noen spørsmål eller ønsker å bli lagt til i noen av Spond gruppene til Bjerke IL Ski, så ta kontakt med oss: webansvarlig@bjerke-il.no 

Eller du kan ta direkte kontakt med av treningsgruppene våre: Klikk her

Søndag 15. oktober 2023 kl 10:00 arrangeres det miljøsamling på Nordåsen Skistadion. Skiløpere, skiskyttere, foresatte og andre som er glad i snø og Nordåsen kan være med. Det blir aktivitet for barna og sosialt dugnadsarbeid for foresatte. En fin anledning til å gjøre seg kjent med Nordåsen skistadion og det flotte skimiljøet i Bjerke IL Ski.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.