Bjerke IL Ski familiesamling i Torsby

Postet av Bjerke IL Ski den 23. Sep 2019

I flott høstvær i de svenske skoger rundt Torsby har 45 små og store Bjerkeutøvere lekt seg på familiesamling. Hovedbasen for samlingen var Hovfjället Stugby med flotte muligheter for løpeturer, lek og moro og ikke minst ‘boksen går’ mellom de organiserte treningsøktene.

Lørdag ble det løpetur og diverse kreative stafetter på morgen før vi reiste ned til skitunnelen i Torsby. Sesongens første skitur er gjort, og det er ingen tvil om at det er mange som allerede ser frem imot at det blir snø på Nordåsen. Skitur i 5 minus ble byttet ut med bad, svømming og 30+ grader i TorsbyBadet på ettermiddagen. Etter felles middag og en ny time ‘boksen går’ så var senga god på lørdagskvelden.

Søndag morgen var det ny løpetur og stafetter med fantastisk innsats. Etter lunsj ble det en ny tur ned til Torsby der de eldste utøverne gikk i skitunnelen og resten testa den fantastisk flotte rulleskiløypa. 

Vi ser frem imot nye og fine opplevelser på Kløvberget, Maura Skole og Nordåsen i høst med alle barna i Bjerke IL Ski. 

Hold av lørdag 12 oktober, da arrangeres Miljødagen på Nordåsen Skistadion. Lørdag 9 november er Bjerke IL Ski en del av byttehelgen.no, som også arrangeres på Nordåsen Skistadion. Da blir det mulighet til å bytte, kjøpe og selge brukt skiutstyr.

Har du lyst til å være med Bjerke IL Ski på samling? Neste mulighet er på snø på Beitostølen 29 november til 1 desember. Påmelding og mer informasjon kommer snart på deltager.no Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.