Arrangement på Nordåsen 2017 - funksjonærpåmelding

Postet av Bjerke IL Ski den 11. Des 2016

Kjære foresatte og støttespillere i Bjerke IL Ski!

Bjerke IL Ski har i løpet av vinteren en del arrangementer. Disse bidrar økonomisk til at vi kan vedlikeholde anlegget og holde aktivitetsnivået oppe og er våre dugnader istedenfor kakelotterier etc. For å gjennomføre arrangementene/dugnadene, må vi som har utøvere i ski-/skiskyttergruppene bidra. Dette er en artig og sosial form for dugnad. De fleste oppgavene er veldig greie å utføre og man får innføring oppgavene.

Det aller viktigste er at vi er mange nok til å utføre oppgavene.

Derfor er det en forventning om at vi som har barn i skigruppene bidrar tre dager på disse arrangementene, og vi at minst en av dagene er i forbindelse med Bendit 4.-5. mars. Det er selvfølgelig anledning til å bidra på flere dager, og det er helt topp om begge foreldre stiller.

Vi ber om at du/dere melder inn dagene dere kan delta her https://www.deltager.no/BjerkeIL-registrering-arra... innen 16.2.2017. Denne påmeldingen gjelder de største arrangementene våre. Hestehovkarusell og rigging til arrangementer gjøres i tillegg.

Etter påmeldingsfristen vil vi sette opp en foreløpig oversikt og sende ut i januar. De som ikke svarer innen fristen må vi fordele der det er behov.

Oversikt over vinterens arrangementer:

Telenor – Hestehovkarusellen 24.1, 7.2, 28.2 og 14.3 (2 av 4 renn gjennomført)

Jr.NM Skiskyting Holmenkollen 27.-29.januar (Gjennomført)

Hodelyktrennet 8. februar (Gjennomført)

Bendit skiskytterfestival 4.-5. mars

Dæhlieløpet 12.mars

Nordåsenrennet 26. mars


Vi håper derfor at dere er flinke til å sette dere opp, og at dere også oppfordrer venner og slekt som kan ha lyst til å melde seg som funksjonær til et eller flere av våre arrangement. REKRUTTER EN VENN!

Se også info fra medlemsmøtet i november - http://www.bjerke-il.no/blog/post/97481/info-fra-m... .

...og husk! Skirenn på Nordåsen er gøy!

Vi gleder oss!

mvh styret i Bjerke IL Ski

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.